Eten wat de pot schaft!

Over ons

Hussemusse.nl en het verhaal erachter:
Als je al ruim 30 jaar recepten verzamelt dan heb je op een gegeven moment een volle doos met losse blaadjes. Schriftjes met krabbels. Stapels tijdschriften en kookboeken. En oja, op Pinterest en Smulweb en nog verschillende andere sites staat ook nog “wat” En dan ga je op een avond zoeken naar dat ene recept waarvan je weet dat je het ergens hebt. Alex snapte precies wat ik bedoelde toen ik het hem vertelde. Ook hij kookt graag en heeft inmiddels al heel wat recepten verzameld.

De oplossing was snel bedacht: We zouden 'wel even' een website maken waarop wij voortaan samen onze recepten gaan bewaren. Super makkelijk en nooit meer iets kwijt! Dat even maken duurde trouwens wel wat langer dan we gedacht hadden maar gelukkig kregen we hulp van Shout4Sites :D Daarnaast waren we druk bezig met het nog één keer koken van al die recepten èn er moesten ook foto's gemaakt worden. En vooral dat laatste was nog wel eens lastig....

Recepten van en voor iedereen:
Elke week plaatsen we hier nieuwe recepten. Maar omdat we al zolang verzamelen hebben we van veel recepten echt geen idee wie ze ooit bedacht en voor de eerste keer gekookt heeft. Onze recepten komen uit tijdschriften, kookboeken maar ook van het internet. Sommige kregen we van vrienden en andere hebben wij zelf verzonnen. Vaak zijn recepten aangepast aan onze eigen smaak.

1 ding is zeker: al deze recepten staan op www.hussemusse.nl omdat wij ze lekker vinden en we ze graag nog eens willen koken!

Wij wensen jullie veel plezier en inspiratie toe en vooral eet smakelijk!

Heb je vragen, opmerkingen of (recept)tips?
Laat gerust een berichtje achter op onze facebook-pagina!

Alex & Agnes