Eten wat de pot schaft!

Zoet zure Thaise komkommersalade

auteur:Agnes van Son
Bijgerecht
< 30 min (wachttijd: 1.00 u)
4 personen
koud  lactosevrij  Thaise keuken
Inleiding

Nee, ik hoef geen komkommer, zit toch geen smaak aan.... Nou, dat dacht ik dus wel! En helemaal als die komkommer even een uurtje mag badderen in deze marinade. Krijgt ie lekker wat pit van en dat is dan weer heerlijk bij een broodje warm vlees

Bereiding

Snipper de rode ui en snij de peper en de blaadjes munt fijn. Meng 't limoensap en de vissaus met de suiker en roer goed door elkaar. Was de komkommer en snij die in de lengte doormidden. Verwijder de zaadjes (gaat makkelijk met een theelepeltje) en snijd de rest van de komkommer in schijfjes. Meng nu alles goed door elkaar en laat 1 uurtje marineren. Eet smakelijk!

Heb je vragen over dit recept of wil je gewoon met ons kletsen? Bezoek dan onze facebook pagina, gezellig! Of stuur een bericht.


Of deel dit recept met je vrienden:

Ingrediënten
  • 1 komkommer
  • 1/2 rode ui
  • 1/2 Spaanse peper
  • 2 eetlp limoensap
  • 1 eetlp vissaus
  • 2 eetlp suiker
  • 15 blaadjes munt

Populair in dezelfde categorie