Tomatensalsa
Lekker frisse salade die ook best wel wat pit heeft! Past bij veel gerechten maar wij eten het graag als een soort tomaten chutney bij gemarineerde drumsticks met kardemom rijst.
Was de tomaten, verwijder de zaadjes en snij ze in kleine stukjes. Snipper de ui heel fijn. Doe ze samen in een kom met het limoensap, zout en de chilivlokken (uit zo'n molentje) Snij de korianderblaadjes niet te klein en roer ze voorzichtig door het tomatenmengsel. Zet een tijdje in de koelkast zodat de smaken goed kunnen intrekken. Eet smakelijk!
Tip: Haal de salsa een 1/2 uurtje voordat je gaat eten uit de koelkast om op temperatuur te komen, is echt veel lekkerder :)
Heb je vragen over dit recept of wil je gewoon met ons kletsen? Bezoek dan onze facebook pagina, gezellig! Of stuur ons een mailtje.
Of deel dit recept met je vrienden:
- 250 gram lekkere tomaten
- 1 kleine rode ui
- sap van 1 limoen
- wat verse korianderblaadjes
- snufje zout
- wat gedroogde chilivlokken