Eten wat de pot schaft!

Roerbakgroenten met knoflooksaus

Bijgerecht
< 30 min
4 personen
 warm  vegetarisch  lactosevrij
Inleiding

Voor dit gerecht kun je allerlei soorten groenten gebruiken. Ik kijk meestal naar de kleur zodat het mooi in combinatie is met de rest van het eten. 

Bereiding

Snij de prei in ringen, champignons in 4en, de paprika in reepjes, de ui in 1/2 ringen en de knoflook heel fijn.

Verhit een scheutje olie in een wok of hapjespan en roerbak alles in een paar minuutjes beetgaar. Roer de crème fraîche er door, breng op smaak met wat versgemalen peper en zout. Nog een beetje peterselie erover voor de gezelligheid, en klaar :) Eet smakelijk!

Heb je vragen over dit recept of wil je gewoon met ons kletsen? Bezoek dan onze facebook pagina, gezellig! Of stuur ons een mailtje.


Of deel dit recept met je vrienden:

Ingrediënten
  • 1 prei
  • 1 doosje champignons
  • 1 gele paprika
  • 1 rode ui
  • 1 teentje knoflook
  • scheutje olie
  • 2 eetlp (lactosevrij) crème fraîche
  • peper en zout
  • beetje peterselie

Populair in dezelfde categorie