Eten wat de pot schaft!

Roerbak taugé

auteur:Agnes van Son
Bijgerecht
< 30 min
2 personen
lekker gezond!  warm  vegetarisch  lactosevrij  Chinese - Indische keuken
Inleiding

Simpel en snel klaar groente-gerechtje met een beetje pit en weinig calorieën :) . 

lekker gezond lekker gezond
Bereiding

Verhit de olie in een wok (of koekenpan) en roerbak de rode ui ongeveer 2 minuten. Voeg dan de rode peper en de taugé toe. Roerbak dit even kort mee, de taugé hoeft alleen maar warm te worden.

Druppel het citroensap over de taugé en breng op smaak wat peper en zout. Garneer tot slot met wat bieslook of peterselie. Eet smakelijk!

Tip: Heel lekker bij kip met champignon kaassaus!

Heb je vragen over dit recept of wil je gewoon met ons kletsen? Bezoek dan onze facebook pagina, gezellig! Of stuur ons een mailtje.


Of deel dit recept met je vrienden:

Ingrediënten

  • 250 gram taug
  • scheutje olijfolie
  • 1/2 Spaanse peper in ringetjes
  • kleine rode ui
  • 1/2 eetlepel citroensap
  • versgemalen peper & (zee)zout

Populair in dezelfde categorie