Eten wat de pot schaft!

Ravigottesaus

auteur:Agnes van Son
Bijgerecht
< 30 min
 koud  vegetarisch  Nederlandse keuken
Inleiding

Nou ja, soort van ravigotte dan want ik ben weer wat aan 't knutselen geweest  . Lekker fris sausje vind ik dit, past prima bij een stukje gebakken vis maar is ook lekker bij 'n salade of wat frietjes.

Bereiding

Snij de kappertjes, augurk en de uitjes zo fijn mogelijk. Meng dan alle ingrediënten door elkaar en zet in de koelkast tot gebruik.

That's it, simpeler wordt het niet 
Eet smakelijk!

Heb je vragen over dit recept of wil je gewoon met ons kletsen? Bezoek dan onze facebook pagina, gezellig! Of stuur ons een mailtje.


Of deel dit recept met je vrienden:

Ingrediënten
  • 3 eetlp Griekse yoghurt
  • 1 eetlp mayonaise
  • 1 eetlp fijn gesneden kappertjes
  • 1 eetlp fijn gesneden augurk
  • 2 eetlp fijn gesneden zilveruitjes
  • 1/2 eetlp gedroogde peterselie
  • 1/2 eetlp gedroogde bieslook
  • vers gemalen peper

Populair in dezelfde categorie