Eten wat de pot schaft!

Korianderdipsaus

auteur:Agnes van Son
Bijgerecht
< 30 min
warm  vegetarisch  lactosevrij  Oosterse keuken
Inleiding

Gewoon een heerlijk dipsausje bij rauwkost maar ook super lekker bij een stukje gemarineerde kip!

Bereiding

Doe alle ingrediënten (behalve de yoghurt) in de keukenmachine en maal het heel fijn. Voeg de yoghurt toe en proef.. nog een beetje peper en mss wat zout erbij en klaar :) Eet smakelijk!

Heb je vragen over dit recept of wil je gewoon met ons kletsen? Bezoek dan onze facebook pagina, gezellig! Of stuur een bericht.


Of deel dit recept met je vrienden:

Ingrediënten
  • 1 bosje koriander
  • 1 eetlp bruine suiker
  • 4 cm geraspte gember
  • 2 teentjes geperste knoflook
  • 50 ml olijfolie
  • 3 eetlp limoensap
  • 150 ml (lactosevrije) Griekse yoghurt
  • peper & zout

Populair in dezelfde categorie