Kipfilet met appelstroop
Simpel recept om een kipfilet te bakken en, ook niet onbelangrijk, zo klaar! Zorg dat de kipfilet niet al te dik is anders wordt die al snel droog.
Leg de kipfilets elk op een stuk aluminiumfolie. Nu snij je de filets bovenop dwars in en strooi er royaal peper en wat zout over. Verdeel de appelstroop over de filets.
Bak het spek in een droge koekenpan knapperig en verdeel het over de filets.
Vouw het aluminiumfolie goed dicht zodat er geen vocht uit kan lopen en bak de pakketjes 20 minuten op 180 graden. De appelstroop gaat smelten en dit wordt je sausje. Eet smakelijk!
Heb je vragen over dit recept of wil je gewoon met ons kletsen? Bezoek dan onze facebook pagina, gezellig! Of stuur ons een mailtje.
Of deel dit recept met je vrienden:
- 2 niet te dikke kipfilets (of kipdijfilets)
- peper en zout
- 3 eetlp appelstroop (of appel/perenstroop)
- 4 wat dikkere plakjes gerookt spek of bacon