Griekse yoghurt met perzik
Dit simpele maar o zo lekker toetje was een mooie afsluiting van een Grieks etentje met vrienden.
Zorg dat je een echt dikke yoghurt kiest.
Schil de perziken (mag maar hoeft niet perse) en verwijder de pit. Snij 2 perziken in kleine stukjes en 2 in schijfjes.
Doe in elk schaaltje een paar stukjes perzik en meng de rest van de stukjes door de yoghurt en verdeel dit over de schaaltjes. Hier bovenop komen de schijfjes perzik, de honing en de gehakte walnoten. Strooi er tot slot wat kaneelpoeder overheen. Eet smakelijk!
Heb je vragen over dit recept of wil je gewoon met ons kletsen? Bezoek dan onze facebook pagina, gezellig! Of stuur ons een mailtje.
Of deel dit recept met je vrienden:
- ong. 6 dl Turkse of
Griekse yoghurt - 4 eetlepels honing
- handje vol gehakte walnoten
- beetje kaneel
- 4 perziken of
nectarines (eventueel uit blik)