Broodje met hüttekäse en gebakken druiven
Dit broodje valt in de categorie: kleine moeite groot plezier! Want echt geloof me, dit wil je serveren als je met weinig moeite een heerlijke lunch op tafel wilt zetten.
Tip: Geen fan van hüttekäse? Besmeer je broodje dan met ricotta of geitenkaas. Of beleg 't met een plakje brie of camembert!



Verhit een scheutje lekkere olijfolie in een pannetje. Leg hierin de druiven met de takjes tijm en bak die een paar minuten op laag vuur. Af en toe even roeren.
Snij de broodjes doormidden en besmeer een helft van de broodjes met de hüttekäse. Leg daarop de Parmaham en de gebakken druiven. Drizzle 'n lepeltje honing over de druiven en maal er nog wat zwarte peper over. Verdeel tot slot de rucola en de stukjes walnoot over de druiven. Leg de andere helft van het broodje er op en serveer. Eet smakelijk!
Of deel dit recept met je vrienden:
- 2 lekkere broodjes
- 20 blauwe druiven
- 2 takjes tijm
- extra vergine olijfolie
- 3 eetlp hüttekäse of cottagecheese
- 4 plakjes parmaham of gerookte ham
- handje rucola sla
- stukjes walnoot
- vers gemalen zwarte peper
- honing