Eten wat de pot schaft!

Bounty ijs

Nagerecht
< 30 min (wachttijd: 1.00 u)
2 personen
 koud  vegetarisch
Inleiding

Het was zo'n bloedhete zomerdag en we hadden zin in een toetje! Manlief wilde graag iets met kokos maar ik had juist zin in ananas! Knutselen dus 

Bereiding

Haal het ijs uit de vriezer en laat dit ongeveer 15 minuten wat zachter worden. 
Snijd 1 bounty reep in kleine stukjes en roer die door 't roomijs. Zet het daarna minimaal 1/2 uur terug in de vriezer.

Snijd 2 plakken ananas in kleine stukjes. Pureer die samen met 2 eetlepels ananassap en 2 eetlepels limoncello tot een saus. Die hoeft niet helemaal glad te zijn. Zet in de koelkast tot gebruik. 

Neem 2 schaaltjes en schep op elk schaaltje 2 bolletjes bounty-ijs met een lepeltje ananassaus. Leg er nog een plak ananas bij en bestrooi met witte vlokken en nog wat geraspte kokos. Eet smakelijk!

Tip: Als je geen limoncello wilt gebruiken neem in plaats daarvan dan 1 eetlp citroensap.

Heb je vragen over dit recept of wil je gewoon met ons kletsen? Bezoek dan onze facebook pagina, gezellig! Of stuur ons een mailtje.


Of deel dit recept met je vrienden:

Ingrediënten
  • 4 bolletjes roomijs
  • 1 klein blikje ananasschijven
  • 2 bounty repen (4 stukjes)
  • 2 eetlp witte choc.vlokken
  • 1 eetlp geraspte kokos
  • 2 eetlp limoncello

Populair in dezelfde categorie