Eten wat de pot schaft!

Borrelhapje

auteur:Agnes van Son
Amuse Hapje Lunch
< 30 min
4 personen
 warm  vegetarisch
Inleiding

Dit hapje heeft eigenlijk geen introductie nodig. Laten we zeggen dat we wat te vieren hadden! 

Bereiding

Ik heb eigenlijk altijd wel een afbak stokbrood liggen dus dat heb ik gebruikt. Lekker als dat nog net een beetje warm is als je dit hapje serveert. 
Tip: als je geen stokbrood hebt liggen neem dan een sneetje geroosterd brood! Of snijd een sneetje brood in 4en en bak dat even aan in de koekenpan!

Snipper de ui en de knoflook heel fijn. Snijd de kastanjechampignons in plakjes.

Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak op hoog vuur de champignons. Zet het vuur lager en bak de ui en knoflook nog een paar minuutjes mee. 

Snijd het stokbrood in plakjes beleg 't met wat sla, en de champignon/ui . Strooi er wat geraspte kaas over en top af met een toefje truffelmayonaise! Eet smakelijk!

Heb je vragen over dit recept of wil je gewoon met ons kletsen? Bezoek dan onze facebook pagina, gezellig! Of stuur ons een mailtje.


Of deel dit recept met je vrienden:

Ingrediënten
  • 1 (afbak)stokbrood
  • 1 doosje (kastanje)champignons
  • 1 sjalotje of kleine ui
  • 1 teentje knoflook
  • peper & zout
  • 1 1/2 eetlp geraspte kaas
  • handje sla
  • scheutje olie

Populair in dezelfde categorie