Eten wat de pot schaft!

Aspergesalade

Bijgerecht Hapje Lunch
< 30 min
3 personen
 koud  vegetarisch
Inleiding

Je kent dat vast wel....dat je asperges gekookt heb maar dat er dan een paar overblijven. En wat moet je daar dan mee.. De volgende dag opwarmen kan wel maar dat vind ik nooit zo'n succes en weggooien is doodzonde. Soep van maken kan natuurlijk altijd maar wat dacht je van een aspergesalade!

Bereiding

Snijd de asperges in stukjes van ong. 2 cm. en laat ze goed uitlekken in een vergiet.

Snijd de hardgekookte en afgekoelde eieren in stukjes (niet prakken..) Meng dit de rest van de ingrediënten goed door elkaar en breng op smaak met peper en zout. 

Schep tot slot voorzichtig de asperges erdoor. Serveer met wat groene salade of op een toastje.

Tip: Ook heel lekker in een clubsandwich!   Eet smakelijk!

Heb je vragen over dit recept of wil je gewoon met ons kletsen? Bezoek dan onze facebook pagina, gezellig! Of stuur ons een mailtje.


Of deel dit recept met je vrienden:

Ingrediënten
  • 6 (niet te dikke) gekookte asperges
  • 1 1/2 eetlp mayonaise
  • 1 eetlp crème fraîche
  • 3 hardgekookte eieren
  • 80 gram hamreepjes
  • 1 theelp grove milde mosterd (Marne)
  • 1 eetlp gedr. bieslook
  • peper en zout

Populair in dezelfde categorie