Eten wat de pot schaft!

Wraps

auteur:Agnes van Son
Hoofdgerecht Lunch
< 30 min
4 personen
warm  lactosevrij
Inleiding

Telefoon...mam, wij zijn zo bij jullie en hebben honger. Kun jij misschien even iets lekkers maken? Ow en we blijven maar heel even. Oké.. het moest dus snel klaar, snel op en ook nog lekker zijn.. Wraps dus! 

Bereiding

Snipper de rode ui en snijd knoflook en Spaanse peper fijn. Verhit een scheutje olie in een wok (of braadpan) en bak de peper, de knoflook en de ui glazig. Voeg dan het gehakt toe, strooi er cajunkruiden over en bak even mee.

Snijd ondertussen de champignons en de paprika in stukjes. Roer die door het gehakt en laat even meebakken. Schenk de chilisaus erbij en laat alles een paar minuutjes pruttelen. 
Tip: Als je chilisaus te pittig vindt neem dan tomatenketchup. Of van allebei een beetje.

Was de tomaten en snijd die in kleine stukjes. Meng de tomaatjes met de in ringen gesneden bosui.
Warm de tortilla's even op. Ik leg ze altijd 1/2 minuutje in de magnetron maar kan ook in de oven of in een koekenpan.

Beleg elke tortilla met wat van het gehaktmengsel. Verdeel er een beetje rucola over, dan wat tomaten/bosui en tot slot een klein beetje geraspte kaas. Rol de tortilla op en eet hem zo uit de hand. Eet smakelijk!

Heb je vragen over dit recept of wil je gewoon met ons kletsen? Bezoek dan onze facebook pagina, gezellig! Of stuur een bericht.


Of deel dit recept met je vrienden:

Ingrediënten
  • 400 gram gemengd gehakt
  • bakje champignons
  • 1 rode paprika
  • 1 flinke rode ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 Spaanse peper
  • cajunkruiden
  • 1 stengel bosui
  • 4 tomaten 
  • 1/2 kopje zoete chilisaus
  • wat geraspte kaas
  • paar handjes rucola
  • 8 medium grote tortilla's
    (Santa Maria garlic & herbs) 

Populair in dezelfde categorie