aziatische dressing

Bartjes Aziatische dressing

Dit is een receptje van Albert, hij eet deze dressing regelmatig over┬áallerlei soorten salades. Dat was vanavond eigenlijk ook mijn bedoeling maar de sla had net iets te lang in onze koelkast gelegen. ­čś«┬á Maar geen nood, er lagen gelukkig nog verse sperzieboontjes en h├ę.. daarover bleek de dressing ook erg lekker! ­čśÇ

Ingredi├źnten:

  • 1 dl sweet chili saus
  • 1 eetlp Japanse rijst vinegar (of appelazijn)
  • 1 eetlp gembersiroop
  • 2 of 3 eetlp sesamolie
  • fijngesnipperde (chinese)bieslook

Roer alle ingredi├źnten goed door elkaar en klaar!┬á Wil je de dressing wat pittiger meng dan 1/2 dl sweet chili saus met 1/2 dl hot chilisaus. Nog meer pit? Dan 1 dl hot chilisaus! Extra lepeltje sambal oelek spiced het geheel ook flink op ­čśë Zoals gezegd past de dressing over allerlei salades maar schenk gerust een beetje over kort geroerbakte groenten. Eet smakelijk!.

aziatische dressing boontjes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *